www.cursusaanhuis.nl © 2014 Wim de Lange. 22 maart 2015

 Cursus aan huis

       www.cursusaanhuis.nl

Alle andere cursus mogelijkheden.

Op de website www.fotovideocursussen.nl staat een groot aanbod aan cursussen welke groepsgewijs in de avonduren worden gegeven.

Het is mogelijk om ook uit dit cursusaanbod een keuze te maken om de cursus bij je thuis te volgen. Voor de cursus F1 is het helaas niet mogelijk om deze in 1 avond te volgen. Hier moet je minimaal 3 avonden voor rekenen.

Maar ook de cursussen op www.praktijkfotocursussen.nl kunnen in een groot aantal gevallen in een privé variant worden gegeven.

          klik hier om je aan te melden voor deze cursus.               

Naast alle reeds hierboven vermelde cursusmogelijkheden zijn er nog veel meer cursussen waar ik in kan voorzien. Je kan hierbij denken aan:Wil je weten of wat jij wilt ook door mij kan worden gegeven? Klik hier boven op de balk om je aan te melden voor deze cursus en vul in het open vak in waar jij belangstelling voor hebt om een cursus in te volgen.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Ook bij deze cursussen hoort een cursusboek. Maar dat ontvang je meestal pas enige tijd na de afloop van de cursus, omdat ik het dan kan aanpassen aan de dingen die er behandeld zijn.

Een standaard cursus zoals elders op deze website genoemd kost inclusief cursusboek voor 1 avond van 2 uur 60 euro.

Heb je na afloop van die avond behoefte aan een vervolg? Elke vervolg avond van 2 uur kost 40 euro.


Als een cursus op maat moet worden gemaakt dan zijn de bedragen in overleg.


Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 cursist. Het is mogelijk om de cursus met maximaal 3 deelnemers te volgen. Als je dat wil kan je dat direct op het aanmeldingsformulier aangeven.

Voor elke extra deelnemer kost de eerste avond 30 euro (ook inclusief cursusboek)

En elke vervolg avond kost 20 euro.


Begin en eind tijden kunnen in overleg worden vastgesteld.